Chat Box

Follow Us

Photobucket Photobucket Photobucket

Live Trafic Feed

Flag Counter
Un produs Blogger.

Popular Posts

Followers

Featured Posts

joi, 31 octombrie 2013
RPES 2014 - Un stadion mai ... special!
Află mai multe informații în rândurile de mai jos...În RPES 2014 vom avea parte de un stadion inedit. Este vorba despre stadionul PESRomania, un stadion ce va găzdui o echipă inedită și anume, echipa PESRomania.

De acest proiect ambițios se ocupă Andrei Iepure, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de stadioane din România, pentru Pro Evolution Soccer.

Momentan, nu am reușit importul acestuia în joc. Motivul este simplu, scripturile de import nu sunt gata. Totuși, avem promisiunea că vom putea importa stadioane în Pro Evolution Soccer. Din păcate, acest lucru va fi posibil abia după anul nou.

Nu este o veste pe placul vostru, sunt convins, nici nouă nu ne-a picat bine. Dar, ținând cont de faptul că aceste scripturi ni se oferă gratuit, suntem recunoscători. Important este că vom avea stadioane în RPES 2014!

Totodată, pe lângă Andrei Iepure și Laur Enache, un nou creator de stadioane își face simțită prezența cu pași timizi. Este vorba despre George Nistor. Momentan, George încă experimentează, dar, cu ajutorul celor 2 deja consacrați și cu ambiția de care dă dovadă, sunt sigur că vom avea un al 3-lea creator de stadioane în curând. Viitorul sună bine, nu? Cel puțin din punct de vedere al stadioanelor :))

Mai jos aveți un scurt clip de prezentare al stadionului nostru. Mulțumiri lui Iepure pentru munca depusă până acum!

Video:


0 comentarii: